Cuprins:

Bosch El Süpürgesi: 3 pași
Bosch El Süpürgesi: 3 pași

Video: Bosch El Süpürgesi: 3 pași

Video: Bosch El Süpürgesi: 3 pași
Video: Bosch EasyVac 3 TANITIM 2024, Iulie
Anonim
Bosch El Süpürgesi
Bosch El Süpürgesi

Bosch El Süpürgesi, Çoğunlukla küçük kırıntıları ortadan kaldırmak için kullandığımız süpürge, boyutu sayesinde evlerde tercih edilen bir görev görüyor.

Pasul 1: Açılıș

Açılıș
Açılıș
Açılıș
Açılıș

İki ana parçadan olușan makinenin ön bölgesinde toz torbası ve filtresi bulunurken arka kısmında batarya ve motor aksanları bulunuyor. Bir tuș sayesinde ortadan ikiye kolayca ayrılabilen süpürgede filtre ve toz torbası kolayca çıkarılabiliyor. Fakat toz torbasının küçük olması kullanım açısından istenilen verimi sağlayamıyor.

Pasul 2: Motor-Pil

Motor-Pil
Motor-Pil
Motor-Pil
Motor-Pil
Motor-Pil
Motor-Pil

Arka aksana geldiğimiz zaman ise motorun ve bataryanın bu bölgede olduğunu görüyoruz. Parçaların sağlam bir șekilde korunması için altı köșeli 3 vida sayesinde kapalı tutulduğu göze çarpıyor. İçerisinde ise hava çekimini sağlayan șarj edilebilir 3 adet pil ve çekimi sağlayan motor buluyor.

Pasul 3: Fiule

Fiule
Fiule

Süpürgenin tüm parçalarını ayırdığımız zaman ortaya çıkanlar ise, -3 parçadan olușan dıș kabuk

-Dıș kabuğu bir arada tutan altı köșeli 3 adet vida

-Toz torbası ve filtresi

-3 adet șarj edilebilir pil

-Piller ile motor arasındaki bağlantıyı sağlayan bakır teller

-Motor ve motoru koruyan plastik aksan

Bosch El Süpürgesi, șarj edilebilir piller sayesinde elde edilen enerjiyi motora morearak hava çekimi sağlıyor. Bunun sonucunda tozlar torbada toplanıyor ve filter sayesinde tozların motora gelmesi engelleniyor. Düzenli olarak toz torbasının temizlenmesi ve pillerinin șarj edilmesi gerekiyor.

Recomandat: